perjantai 30. toukokuuta 2014

Arnhem ja ihanat tyttöset


Piipahdettiin tosiaan Arnhemissa Tuukan kanssa. Asusteltiin Din luona ja Sabine tuli kanssa meitä moikkaileen. Oli ihan hirveän kiva viikonloppu^^ Vietettiin aikaa yhessä, tutustuttiin Arnhemin kaupunkiin, syötiin paikallisia ruokia ja kuultiin paljon paikallisista tavoista ja kulttuurista. Ja syötiin me ihan tavallisia herkkujakin, kuten jäätelöä ja mansikoita, sekä ihanan kiinalaisen ystäväni tekemää kiinalaista ruokaa. Mutta pääasiassa naurettiin ihan hirveesti ja vaihettiin kuulumisia sun muuta. Tuukkakin ilmeisesti viihtyi ihan ok meiän kanssa, ainakain se jaksoi hengailla mein kanssa koko aika ;)

Ekana kuva Tuukasta, joka halus poseerata jossain korkealla taas ;)

Hassuja koristeita sillalla 

Mun jalat tykkäs kun pari päivää käveltiin vähemmän. Ekana päivänä Amsterdamissa ja ekana Arnhemin päivänäkin käveltiin ihan hullusti ja mun jalat totes että auts. Joten kotibile-tyyppisistä illoista ja piknikistä puistossa tykkäsin paljon jo senkin takia, että sai vain olla ja höpötellä ihan rauhassa. 



Ai mekö normaaleja? Hah! Mutta hauskaa meillä ainakin oli. Innolla ootan, missä nähdään seuraavaksi. Puhetta oli ainakin Berliinistä ja tietysti se juna Aasian läpi oottelee kans vuoroaan ;)







Mää ja TK vesiputouksella :)


Noi pari päivää oli ihan hirveen kivat, sanoisin jopa et koko loman kivoimmat. Nautin niin paljon noitten tyttöjen seurasta ja nauroin vatsalihakseni kipeäksi. Pystyin siirtämään stressin ja kiireen ja ahistuksen ja muut tylsät tunteet sivuun ja nauttiin vaan olemisesta. Teki tosi hyvää kiireisen koulu+työ -kevään jälkeen :)

Mun ihana kämppis nauttimassa eväistä :)

1 kommentti: