maanantai 29. heinäkuuta 2013

Reissufiiliksissä

Reissu alkoi muutama tunti sitten. Oulusta lähdettiin ajamaan kohti Helsinkiä, lento Unkariin lähtee tosin vasta perjantaina aamusta. Alkuviikon ajan ihanat sukulaiset luvanneet majoittaa (vaihtoehtona tosin aina olisi mennä assyille hengailemaan / rakentelemaan niitä, mutta hoitakoon TK sen ilman mua :D).

Eilen illalla epätoivoisesti koitin saada pakattua loppuun ja myöhäiseksihän se meni sitten kuitenkin. Aamulla heitin (lähes) kuivuneet pyykit narulta vielä laukkuun, toivottavasti mitään kovin tärkeää ei jäänyt. Onneksi Unkari ei kuitenkaan mikään takapajula ole, niin kunhan passi on matkassa niin muun saakin sitten paikan päältä hankittua :) Laukun paino taisi jäädä jonnekin 10 kilon paikkeille, joten hirveästi mitään turhaa ei tainnut mukaan tulla. Onpahan tilaa sitten tuliaisille ;)

Perjantaina aamusta suuntaan siis vihdoin kohti Budapestiä. Budapestistä matka jatkuu kohti Debreceniä, jossa asustelen parisen viikkoa ja koitan epätoivoisesti oppia unkarin kieltä. Onneksi osaan jo jotain, sillä kaksi viikkoa on melko lyhyt aika niinkin hankalan kielen oppimiseksi. Varsinaisen vaihdon aikana toivottavasti pääsen harjoittelemaan lisää ja syventämään kielitaitoa. Olen kuitenkin melko pitkään tahtonut oppia puhumaan unkaria.

PeeÄs: Meinasin pakata housut messiin ja pohdin vielä pitkähihaisia ja ties mitä mitä tarttis ottaa mukaan, mutta onneksi vilkaisin sääennusteita. ^_^


Meikä on ihan fiiliksissä enkä millään malttaisi odottaa perjantaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti