sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Bratislava

Tehtiin parin päivän varoitusajalla viikonloppureissu Bratislavaan :) Täältä pääsee sinne kätevästi bussilla. Bussimatka Györistä Bratislavaan kestää noin 50 minuuttia ja edes-takas reissulle kertyi hintaa huimat 14 euroa, eli ei paljon mitään :) Yövyttiin kunnon hotellissa, mutta senkään hinta ei kovin kummoinen ollut, kun nelistään majoituttiin yhteen huoneeseen.

Ilmat ei olleet kovinkaan mukavat, lauantaina oli ihan hirveä tuuli ja vain pari astetta plussan puolella ja sunnuntaina tuli vettä aamupäivästä. Onneksi kaupungissa oli paljon kivoja kahviloita joissa viettää aikaa kun ei jaksettu vesisateessa kävellä :)

Kaupunki itessään ei minusta mikään kovin erikoinen ollut. Muutama kiva nähtävyys ja ehdottomasti käymisen arvoiset pienet ja sympaattiset kahvilat! Vanha kaupunki oli ihan nätti, mutta muuten en kaupunkia kovin nätiksi sanoisi.

Reissu oli hirveän kiva, pientä luksusta arjen keskelle :) Käveltiin paljon, nähtiin paljon, pidettiin hauskaa ja rentouduttiin. Pieni kaupunkiloma piristää aina :) Oli myös kiva huomata kun tultiin takaisin Györiin, että ihan kuin kotiin tulisi. Alan siis selkeästi tuntea oloni kotoisaksi täällä ja pitää kaupunkia mun kotikaupunkina. :)








Bratislavaan suunnatessa kannattaa muistaa, että posti-pankkiin mennessä aseet tulee jättää ulkopuolelle! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti