tiistai 15. lokakuuta 2013

Markkinat

Tännekin on saapunut syksy ja jotain ruskan poikasta :) Parin viikon takaisista kylmistä keleistä (öisin jopa pakkasen puolella, päivisin lämpötilat pyöri jossain +2 - + 8 välissä ja tuuli oli kova) on päästy eroon ja nyt lämpötilat on +15 yläpuolella ja auringon paistaessa on melkoisen lämmin. Juuri sopivia kelejä käveleskellä rauhassa ympäriinsä ja nauttia maisemista ja syksystä. Tämmöisestä syksystä mää voisin jopa tykätä!





Täällä on joka sunnuntai aamu markkinat, jotka käytiin yhen saksalaisen tytön kanssa katsomassa viime viikonloppuna. Mennään varmaan joskus uusiksi kyllä :) Markkinat (tai tori) oli isot. Myyjiä oli paljon ja niin oli myös ihmisiä. Sieltä pystyi ostamaan lähes mitä tahansa, iso osa pöydistä oli kirppis-periaatteella, osassa sitten myytiin vain vaatteita / kenkiä / kirjoja / lomakoita / laukkuja / kelloja ja mitä nyt ikinä.




Maistettiin jotain jännää spiraaliperunaa, muistutti vähän sipsejä, mut ei kuitenkaan ihan. Ja oli ainakin tuoretta kun potuista aluista asti tehtiin siinä meiän nenän edessä :) Ja ostinhan mä kanssa jotain! Pientä motivaatiota mun unkarin opiskeluun ;)


TITTIDII! Harry Potter ja viisasten kivi unkariksi :) Oli hauska huomata, että kun avasin kirjan random kohdasta niin mun tän hetkisellä sanavarastolla pystyin aika nopeasti tietään et missä vaiheessa juonta ollaan menossa :)  Tässäpä sitä tavoitetta loppuvuodeksi :D

1 kommentti:

  1. Näyttää täältä loskakelistä katsoen upeilta nuo kuvat.

    VastaaPoista