keskiviikko 2. lokakuuta 2013

tapahtumia

Onhan sitä täällä paljon muutakin tapahtunut kuin vain työtä. Ollaan pyöritty paljon kaupungilla, maisteltu niin paikallisia erikoisuuksia kuin herkkujakin, tutustuttu muihin vaihtareihin ja paikallisiin opiskelijoihin ja tanssahdeltu paikallisessa baarissa.

Vihdoin alan muistaa että mistä löytyy mitäkin, eikä tarvi vaan sokeasti seura muita :)



Oon jutellu unkarilaisten tyyppien kanssa aika paljon, tosi mukavaa porukkaa :) Tosin tunnen itseni kovin rikkaaksi kun vertaa siihen että 40% unkarilaisista tienaa euroiksi muutettunaalle 300 euroa kuukaudessa (tosin keskipalkka huitelee jossain 600 euron tienoilla kun osa sitten tienaa muittenkin edestä).  Ostoskeskukset ovat paikalliseen tasoon nähden kalliita ja niissä käykin vain rikkaan unkarilaiset tai turisit.

Debrecenissä ollessa tuli piipahdettua viini- ja olutfestareilla niin täällä tuli sitten piipahdettua viikonlopun mittaisilla pálinkafestareilla. Muutamaa erilaista pálinkaa tuli maisteltua, mutta enimmäkseen maisteltiin ruokia :D Ja nautittiin vapaapäivistä ja oheisohjelmasta :)





Ekalla viikolla mun saapumisen jälkeen järjestettiin myös pubikierros. Silloin ensimmäistä kertaa oikeastaan vasta tutustui muihin vaihtareihin. Kuvia mulla ei siltä illalta ole kun kätsysti jätin kameran kotiin, mutta hauskaa oli siitä huolimatta :)



Puhelinkopit muuten toimii! Oon jopa kerran nähnyt kun joku moista käyttää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti