lauantai 2. marraskuuta 2013

Budapest kertaa kaksi

Paljon on kerinnyt tapahtua sitten edellisen postauksen. Aika täällä vaan kuluu niin nopiaan ettei perässä meinaa pysyä, saatikka että mitään kerkiäisi bloggailla.  Selkeyden vuoksi jaan näitä asioita pariin eri postaukseen :)

Oon kerinnyt käydä budapestissä kahesti. Ekan kerran yhden yön reissulla Din kanssa ja toisella kertaa oltiin neljä yötä Tuukan kanssa, joka tuli mua moikkaan tänne :) Kaupunkin on edelleen hirveän nätti ja yks mun lempparikaupungeista :)







Löydettiin Din ja kesän kielikurssikaveri Daviden kanssa Ice bar Budapestistä! Pakkasta siellä ei ollut kuin pari astetta, mutta kesätamineissa sekin oli ihan tarpeeksi :) Saatiin kunnon toppaukset kyllä päälle. Ite paikka oli kovin pieni eikä ees niin kovin viihtyisä, mutta kerran siellä kannattaa ainakin käydä :)




vesibussi, kirjaimellisesti


Tuukka ei aina muista että millä puolen kaidetta sitä pitäis pysyä :D


Molemmat reissut oli hirveen kivoja, mutta nyt on kiva viettää viikonloppua ihan vaan dormeilla, kun niin monta viikonloppua putkeen on tullut oltua jossain muualla ja seuraavana viikonloppuna taas suunnataan pois Györistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti