torstai 14. marraskuuta 2013

Praha!

Piipahdettiin viikonloppureissulla Prahassa :)

Lähtö oli mulle huonoimpaan mahdolliseen aikaan, lähdettiin noin kello 12 yöllä suunnistamaan kohti Prahaa. Meikäläinen ei ole kovin hyvä nukkumaan bussissa. Joten perjantaina aamulla kun heräsin 6.50 mennäkseni töihin, niin sen jälkeen ennen sunnuntai iltaa sain nukuttua kokonaisuudessaan ehkä kolme tai neljä tuntia. Bussissa mennen tullen maks puoli tuntia unta ja yöllä hotellissa kerkesin vaan pari tuntia nukkua. Mutta se nyt oli ihan oma vika ;)

Praha on kaupunkina kovin kaunis! Tykkäsin! Paljon historiaa ja paljon vanhoja kirkkoja ja linnoja ja ties mitä. Parin päivän reissulla ei kerinnyt nähdä kuin pintaraapaisun, että joskus tarttee uusiksi mennä käymään siellä :)

Hirveän kiva reissu oli, vaikka organisoinnissa olikin pieniä ongelmia (aikataulut ei pitäneet ollenkaan ja hotellin kanssa oli pientä säätöä, mm meidän huoneen avain annettiin jollekin toiselle ja jouduttiin sitten oottelemaan ja koputtelemaan oveen että päästään sisälle, eikä aikatauluissa ollut otettu huomioon ollenkaan esimerkiksi lauantain aamiaista). Mutta pienistä organisoitiin liittyvistä ognelmista huolimatta reissu oli ihan mahtava :)





Paljon mielenkiintoisempia katusoittajia ku muualla! Fagotti! Ja hienolta kuulosti kans :)


Maassa kuulemma olut halvempaa kuin vesi, niin tästä suihkulähteestä vedensijasta joskus suihkunnut olut, mutta nyt on eriäviä mielipiteitä et pitäiskö suihkuta olutta vai viiniä, niin ei sit kumpaakaan ennen ku sopu syntyy :D


Kauppa josta saa ympäri vuoden ostaa joulujuttuja.



Tanssiva talo 





Tän takia jäi yöunet vähän vähäisiksi. Mutta oli sen arvoista :) Kuuessa kerroksessa oleva yökerho! Oli ihan hiuppukiva ilta :) Yks kivoimmista tän reissun aikana :)


Käytiin paluumatkalla piipahtaan Kozelin tehtaalla ihmettelemässä oluen valmistusta :)






Kaikki täynnä olutta, ei luulis heti loppuvan kesken (nää jatku vielä maan alle syvälle!)


Maskotti poseerasi meille :)





1 kommentti:

  1. Kiitos tuoreista tuliaisista Kozelin tehtaalta! Hyvältä maistui Györiläisessä hotellissa kirkontornin juurella :)

    VastaaPoista