sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Vajaa kuukausi jäljellä

Vitsit kun aika täällä kuluu ihan hurjan nopeesti. Enää alle kuukausi reissua jäljellä. Semmonen olo että vasta saapunut tänne, mutta samalla tuntuu et täällä on ollut ikuisuuden. Toisaalta on jo vähän ikävä kotiin oman kullan kainaloon, kaverien luokse ja tuttuihin maisemiin ja kaikkeen normaaliin, mutta toisaalta ei oo vielä yhtään semmoinen olo et tekis mieli lähteä kotiin.

Seuraavan kuukauden ajaksi on joka viikonlopulle jotain ohjelmaa suunniteltu ja monelle illallekin jo jotain että ainakaan tylsää ei pitäisi tulla ja oletettavasti viimeiset viikotkin tulevat kulumaan ihan älyttömän nopeasti. 

Harjoitteluakaan ei ole enää kovin paljon jäljellä, mutta sen sijaan koulutehtäviä kyllä olisi vielä aika monta sivullista kirjoitettavana. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa.... :D 

Tän viikonlopun vietin töissä, sillä mun harkkapaikka täyttää 20 vuotta tänä syksynä ja nyt sunnuntaina juhlittiin sitten sitä :) Onnea siis Gézengúz Alapítvány! Oli kivat pippalot, vaikka olikin paljon puheita sun muuta, mistä en juurikaan mitään ymmärtänyt :D Mutta kakku oli hyvää!

Mun unkarinopiskelu on vähän jämähtänyt, ei oo oikein löydetty mun opettajan kanssa yhteistä aikaa pitkään aikaan, mutta toivottavasti ensi viikolla keritään taas opiskella ahkerasti. Alkaa aika loppua senkin kohdalta :D Haluaisin osata hirveän paljon enemmän, mutta yksin  on kovin hankala opiskella saatika jaksaa varata päivästä aikaa pelkälle opiskelulle. Paljon kivempi hengata kahvilla kolme tuntia ja opiskella siinä samalla tehokkaasti parisen tuntia kuin yksin kämpillä koittaa tankata sanoja päähän.



Tää oli nyt vähän tämmönen fiilistely-postaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti