lauantai 2. marraskuuta 2013

tanssiaiset ja halloween

Budapestin reissujen lisäksi on ollut hirveästi muuta oheistouhua. Esimerkiksi pubirundi, keilausta (ja uskokaa tai älkää, mutta voitin!! Ekan kerran ikinä voitin keilauksessa :D) ja hirveen kivat prom-pippalot! Tosin jos mainostetaan juhlia promeina ja tanssiaisina, niin odotan vähän erilaista tapahtumaa mitä se sitten oli, mutta hauskaa oli silti :)

Kenelläkään ei tietystikään ollut mitään tanssiais-mekkoa mukana, mutta onneksi mulla oli sentään jonkunlainen mekko niin pääsi osallistumaan tapahtumaan :) Ja loppupeleissä kovin monella siellä ei mitään erityisen hienoa mekkoa edes ollut. Sielä oli esiintymässä paikallisia bändejä (yllättävän hyviä jopa) ja sali oli hienoksi koristeltu :)

Tanssiaisista kotiuduttiin joskus myöhään yöllä ja mulla oli sopivasti lauantaina aamulla töitä :D Onneksi oli hauska päivä töissä :) Töitten jälkeen lähdettiin sitten Din kanssa suunnistamaan kohti Budapestiä :)

Pääsin myös lavalle tanssiin parin biisin ajaksi! Oli hienoa :D

Eilen pippaloitiin halloweenin merkeissä. Kätsysti yks päivä myöhemmin kun kaikki muut täälä, mutta eipä tuo menoa haitannut :)

pinaattipitsaa! Oli yllättävän hyvää :)


Eiks oltuki nättejä!!



Vaihtoaika on jo yli puolen välin vaikka musta tuntuu niinkun ois vasta päässyt vauhtiin. Harjoittelu sujuu omalla painollaan ja on kai musta jotain apuakin sielä ollut. Tai ainakin oon voinu helpottaa muitten touhuja, jos ei muuta :) Kaupunkiin on tullut syksy. Lämpötilat vaihtelee suuresti, välillä on lämmintä ku viileenä kesäpäivänä ja välillä on melkein pakkasen puolella. Väriloisto on hienoa, tosi kyllä Suomen ruska on värikkäämpi :) Seura on hyvää ja tekemistä löytyy kunhan vaan jaksaa huoneesta käytävälle lähteä :) Ei tunnu vielä yhtään siltä että reilun kuukauden päästä pitäis alkaa valmistautua kotiinlähtöön.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti